Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P98a52v89e52l 45K93u42l21a

23. 11. 2015 11:42

Nojo, ale tady by byl potřeba také upgrade adminů. :-)

0 0
možnosti
MK

Můj názor je ten, že kdyby s nima byla nějaká opravdu velká, globální nespokojenost, tak by k jejich upgradu dřív nebo později došlo. :-)

0 0
možnosti
Foto

Ona s nimi nespokojenost je. Průšvih je v tom, že ti, kteří mají na situaci nějaký vliv, mají nespokojenost blogerů a čtenářů tak nějak na háku. U pana Hewlita jsem napsal, že by se mi víc líbilo hodnocení každého článku jako ve škole od 1 do 5.

0 0
možnosti
MK

Já vím - já si Váš příspěvek pamatuju. Podle mne je to určitě jemnější způsob ohodnocení. Klidně si dovedu představit tímto způsobem ohodnocovat jednotlivá kritéria.

Na druhou stranu, osobně neznám důvod, PROČ byla zvolena za celkové ohodnocení článků karma - namísto toho odstupňování.  Třeba to mělo nějaký dobrý (či spíše racionální) důvod.

0 0
možnosti
PK

P28a59v93e57l 28K11u13l66a

23. 11. 2015 13:10

Ono spíš došlo k vystrnadění těch nespokojených. Viz skvělý bloger Karel Drábek

1 0
možnosti
Foto

Karla Drábka si vážím, jeho blogy na lidovkách sdílím dále na G+, potkáváme se i virtuálně na jiném, poněkud uzavřeném, serveru...ale nikdo ho nevystrnadil. Prostě blogy a hlavně diskuze dostávaly jinou tvář tehdy a je naivní si myslet, že za vše mohla administrace blogů, protože diskuze pod blogy nikdy nebyla a není tak bolavá, jako diskuze pod zpravodajskými články apod :) To za prvé :)

A za druhé...stačí se podívat na jeho blog na lidovkách a zjistíš, že i on už víceméně došel k názoru, že moderování diskuze není vždy úplně od věci ...což byl jeden z důvodů, proč tehdy odcházel :) Mrkni pod blog...

http://drabek.bigbloger.lidovky.cz/c/450310/Zidovska-ctvrt-v-Trebici.html

Tož asi tak :)

1 0
možnosti
PK

P29a51v13e95l 44K68u96l19a

24. 11. 2015 11:53

Dobře, "vystrnadění" nahrazuji "znechucením" ;-);-D

1 0
možnosti
Foto

Ano, naštvaný byl :) Ale jak říkám, dnes už je vlastně v tomto smyslu na stejné vlně :)

0 0
možnosti
MK

Dík za info.

Co tedy tomu člověku KONKRÉTNĚJI vadilo tehdy na diskusích předtím, než odešel? Jestli to tedy není soukromější věc ...

0 0
možnosti
Foto

"tomu člověku" mi zní divně...vážím si ho a mám ho rád...

...

Nepamatuji si všechno, napsal tenkrát také otevřený dopis adminům, kde to shrnoval :) 

Ale vadila mu možnost moderování diskuze blogerem a také mu vadila "deanonymizace" :) Jako VIP bloger předpokládal, že by mohl mít větší vliv na chod blogu, ale prostě neměl...tím spíše, že o diskuze pod blogy šlo až v poslední řadě :)

Jo...vadila mu i možnost zakázat diskuzi myslím, protože vždy stál o zpětnou reakci a obecně si lidí, co mu ji poskytovali...vážil :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Idealista a maximalista snažící se o rozumný kontakt s pevnou zemí. Se zálibou v hledání efektivních řešení problémů všeho druhu a překonávání skutečných výzev a hranic vlastních možností. Mám za to, že k dosažení i těch největších životních cílů lze dojít efektivní, pohodovou cestou bez toho, aniž by byl človek nucen jednat v rozporu se svými zásadami. Jasně, ne každý den je posvícení, ale bez alespoň špetky toho neurčita by život byl asi pěkná nuda. Oblíbený citát: "„Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac.

Seznam rubrik